Mans pirmais laimests Vavada

Tematy dotyczące solowych wydawnictw członków grupy.

Mans pirmais laimests Vavada

Postprzez lavendercherida » Wt lip 28, 2026 8:49 am

Es strādāju IT uzņēmumā, un mana ikdiena ir diezgan pelēka. Datora ekrāns, kods, sanāksmes, atkal kods. Brīvajā laikā man vienmēr paticis sports – sevišķi futbols. Skatos gan vietējo līgu, gan Anglijas Premjerlīgu, gan Čempionu līgu. Draugi bieži joko, ka es varētu kļūt par futbola analītiķi, bet man tas vienkārši ir hobijs.

Pirms pāris mēnešiem viens no kolēģiem darbā pieminēja, ka viņš reizēm liek nelielas likmes uz mačiem caur kādu bukmeikeri. Mani tas ieinteresēja. Nekad iepriekš nebiju mēģinājis – domāju, ka tas ir sarežģīti un prasa lielu naudu. Bet viņš paskaidroja, ka var sākt ar pavisam mazu summu, vienkārši prieka pēc. Viņš ieteica Vavada – teica, ka tur ir laba izvēle un ātras izmaksas.

Tajā vakarā, sēžot mājās pēc darba, es nolēmu reģistrēties. Process bija vienkāršs – tikai pāris minūtes, un man jau bija savs konts. Es iemaksāju 20 eiro – summu, ko nebūtu žēl zaudēt. Sāku pētīt piedāvājumu. Uzreiz pamanīju, ka vavada букмекер piedāvā ļoti plašu līniju – ne tikai futbols, bet arī basketbols, teniss, pat e-sports. Bet mani interesēja futbols, jo to es saprotu vislabāk.

Tajā nedēļas nogalē bija paredzēta svarīga spēle – mana mīļākā komanda ""Liepāja"" spēlēja pret ""Riga FC"". Es ilgi analizēju statistiku: pēdējie pieci mači, savainojumi, mājas/izbraukuma koeficienti. Beidzot nolēmu likt 10 eiro uz ""Liepājas"" uzvaru. Koeficients bija 2.5 – diezgan labs. Piesēdos pie televizora ar alu rokā un sāku skatīties. Spēle bija saspringta, bet pirmajā puslaikā ""Liepāja"" guva vārtus. Otrajā puslaikā pretinieki izlīdzināja, un man jau sirds aizgāja papēžos. Taču 80. minūtē mūsējie atkal izvirzījās vadībā, un beigās uzvarēja ar 2:1.

Es nevarēju noticēt – mans pirmais likmes mēģinājums, un es uzreiz laimēju! Kontā ienāca 25 eiro. Sajūta bija fantastiska – ne jau naudas dēļ, bet gan tāpēc, ka mana analīze izrādījās pareiza. Es pierādīju sev, ka spēju prognozēt. Kopš tās dienas es sāku regulāri, bet mēreni likt likmes. Parasti tie ir 5–10 eiro uz vienu maču. Dažreiz uzvaru, dažreiz zaudēju, bet tas man sagādā prieku. Es jūtos kā daļa no spēles.

Pēc pāris nedēļām es ieteicu vienam draugam izmēģināt vavada букмекer. Viņš sākumā skepsiski raudzījās, bet pēc mana stāsta tomēr reģistrējās. Tagad viņš arī liek likmes – galvenokārt uz tenisu. Mēs bieži apspriežam prognozes un smejamies, kad kāds no mums uzmin. Tas mūsu draudzībā ienesis jaunu elementu – nelielu sacensību garu.

Protams, es saprotu, ka azartspēles var būt bīstamas, ja tām pieiet bezatbildīgi. Tāpēc es vienmēr nosaku sev budžetu – maksimums 30 eiro mēnesī. Ja esmu laimējis, daļu lieku malā, daļu atkal izmantoju likmēm. Pagaidām esmu nelielā plusā – laimēju apmēram 70 eiro vairāk nekā zaudēju. Bet tas nav galvenais. Galvenais ir emocijas, kas rodas, vērojot spēli un zinot, ka esi personīgi iesaistīts.

Reiz es pat uzvarēju derībās, kurās liku uz precīzu rezultātu – 3:1. Koeficients bija 7, tāpēc no 5 eiro laimēju 35. Tā bija tīra veiksme, bet tomēr patīkami. Tomēr lielākos laimestus neesmu medījis – man svarīgāks ir process, nevis rezultāts.

Vēl viens pluss – esmu daudz vairāk sācis interesēties par citu līgu spēlēm, pat par tādām, kuras agrāk neievēroju. Piemēram, Itālijas Serie B vai Vācijas 2. Bundeslīga. Tas paplašina redzesloku. Un, protams, lietotne darbojas gludi – varu likt likmes pat no telefona, kamēr esmu ārpus mājas.

Nesen es pamanīju, ka vavada букмекer ir arī nodaļa ar kazino spēlēm, bet tās neesmu mēģinājis. Man pietiek ar sporta derībām. Zinu, ka tur var nopelnīt ātrāk, bet risks ir daudz lielāks. Es dodu priekšroku prognozēm, kurās ir kaut mazliet zināšanu, nevis tīrai veiksmei.

Manuprāt, ikviens, kam patīk sports, var izmēģināt šo iespēju. Svarīgi ir nepadarīt to par ikdienas nepieciešamību, bet gan par jautru papildinājumu sporta skatīšanai. Esmu dzirdējis stāstus par cilvēkiem, kuri zaudējuši lielas summas, taču parasti tā notiek, ja cilvēks nespēj kontrolēt sevi. Manā gadījumā kontrole ir vienkārša – summas ir niecīgas, un es necenšos atspēlēties, ja zaudēju.

Atceros vienu reizi, kad biju dusmīgs uz sevi – liku uz favorītu ar koeficientu 1.2, viņi zaudēja. Bet tā bija tikai 5 eiro pazīšana. Es pasmējos un nākamajā dienā nolēmu vairāk neuzticēties acīmredzamām prognozēm. Tā es mācos.

Kopumā esmu gandarīts, ka uzdrošinājos pamēģināt. Tagad mana nedēļa ir interesantāka. Pirmdien plānoju likmes uz Čempionu līgu, ceturtdien uz Eiropas līgu. Brīvdienās skatos vairākas spēles pēc kārtas. Un, ja gadās uzvarēt, varu atļauties nopirkt sev kaut ko jauku – jaunu grāmatu, labu pārtiku vai vienkār
lavendercherida

Powrót do Projekty solowe